dijous, 7 de març del 2013

Benvinguda

Si esteu llegint això, molt probablement és que em coneixeu. Per tant, no calen massa presentacions: sóc l'Èlia Orts Garri, periodista. El que sí necessita presentacions és aquest bloc. Vol ser un nou mitjà de comunicació. Neix amb la voluntat de ser un lloc amè i amb informacions i curiositats del país. D'aquí el nom escollit: El Curiós d'Andorra. No puc prometre res, només que procuraré que els textos siguin senzills i amb continguts curiosos, com no, que puguin ser d'interès per a tothom. No vol ser un bloc com d'altres, basats en opinions, sinó que vol tenir un caràcter més informatiu, presentat petits reportatgets del dia a dia.

El Curiós d'Andorra neix després d'uns mesos de reflexió, fruit del massa temps disponible i de veure que el periodisme necessita reinventar-se. La informació pura i dura ja la proporcionen els mitjans tradicionals. D'emissors d'opinió, amb internet en tenim una sobredosi. Per contra, com a mínim jo, trobo a faltar continguts sobre les coses del dia a dia, del seu funcionament. Continguts més reposats, sense la pressió de "l'actualitat". I és justament el que em proposo. Proporcionar aquestes informacions en forma de reportatgets. No n'hi haurà un cada dia, ni potser tampoc un a la setmana. Aniré publicant els meus textos a mesura que els vagi acabant.

Res més. Donar-vos les gràcies per dedicar una mica del vostre temps a llegir aquest nou espai, desitjar que us agradi i esperar no decebre-vos. En breu començarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada